Telefón

mobil: +421 944 191 939

mail: info-ZVNC-vip-reality.sk

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Zoznam nehnuteľností
Lokalita
Vip Reality

Priamo v centre mesta NR za skvelé ceny

Cena:
1,00 €/mesiac
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nitra
Obec:Nitra
Kategória:Byty
Druh:2 izbový byt
  
Úžitková plocha:75 m2
Stav objektu:kompletná rekonštrukcia
Poschodie:0 / 0
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: neuvedené
 
ID inzerátu:2475
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Súkromné ubytovanie „Priestory na prenájom NRVIP“ sa nachádzajú v mestskej časti Chrenová  Toto ubytovanie je ideálne pre každého jedného človeka, ktorý má záujem ubytovať sa na jednu alebo viac nocí v centre mesta.

Ak si kladiete otázku, čo s voľným časom, môžete sa vybrať po potulkách celým mestom. Ústrednou dominantou mesta je Nitriansky hrad s Katedrálou sv. Emeráma. Pod hradom vyrástlo Horné mesto, ktoré bolo začlenené do gotického opevnenia hradu. Jeho dnešný barokovo-klasicistický výzor vytvára predovšetkým Veľký seminár, františkánsky kláštor a kostol a Župný dom. Návštevníci tejto časti mesta sa určite pristavia pri empírovom Kluchovom paláci, na nároží ktorého stojí socha atlanta (ľudovo sa nazýva Corgoň a podľa tejto prezývky pomenovali aj známe nitrianske pivo). Ďalšími zaujímavými pamiatkami sú Kláštor s Kostolom svätého Petra a Pavla a Piaristický kláštor a kostol. TIPY NA VÝLET : Turisticky atraktívny je výlet na vrch Zobor. Okrem prekrásnej vyhliadky na Nitru a okolie ponúka príjemné prechádzky lesoparkom po trase náučného chodníka Zobor. Cesta zo Zobora vedie cez vinohradnícku časť mesta, takže turisti sa môžu zastaviť v niektorej z vinárničiek, ktoré sú známe ponukou lahodných druhov vín.


„Priestory na prenájom NRVIP“ sú Vám k dispozícii počas každého jedného dňa v roku. Naši hostia sa môžu ubytovať v niektorej z 2 izieb, pričom celková kapacita ubytovania predstavuje komfortné bývanie pre maximálne 5 osôb. Na výber máte z:

- jedna  2-lôžková izba ( manželská posteľ +možná prístelka,alebo detská postielka na vyžiadanie) 

- jedna 3-lôžková izba ( samostatné postele)



K príprave vlastných jedál Vám poslúži spoločná kuchyňa s  rúrou a sporákom, rýchlovarnou kanvicou a mikrovlnnou rúrou. Tu sa tiež môžete stretnúť, porozprávať a vychutnať si vlastnoručne pripravené výborné pokrmy aj na grile  na terase, alebo v záhrade . V byte je spoločná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC.  Zaistili sme Vám tiež bezplatné WiFi pripojenie na internet.



Ak máte radi príjemné slnečné lúče, tie si môžete užiť na vonkajšom posedení. K dispozícii aj vonkajší altánok . Oproti je aj   detské ihrisko a bufet Zaparkovať svoje autá je možné vo dvore. Veríme, že si u nás každý nájde všetko to, čo potrebuje a prežije dobre strávený čas v centre nášho mesta. Tešíme sa na Vás!


Úžitková plocha samostatného bytu v rod. dome  je 75 m², čiže 2- izby, malý balkón a väčšia terasa  na prvom poschodí, kompletne zrenovovaný dom sa nachádza na adrese, kde je doslova všetko iba pár minút na pešo v centre mesta Nitra , časť Chrenová.


Po rezervácii vopred je k dispozícii už od 01.3.2023 .Vratný depozit 50,- € za izbu .Vracia sa po skončení pobytu . Celý byt -kaucia 100 ,- €.


rezervácia na maily:  ubytovanie-ZVNC-nrvip.sk


mobil 0911525 200


Ceny na vyžiadanie .

Maklér:

makler
Maklér:VIP REALITY NITRA
Telefón:0910366886
E-mail:realityvipnitra-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vip Reality

VÝKUP NEHNUTEĽNOSTÍ je určený pre tých, ktorí chcú urýchliť predaj , kvôli exekúciam, dlhom, neprispôsobivými či problémovým spoluvlastníkom a nemajú čas riešiť mimosúdne či súdne záležitosti.

Služba výkupu nehnuteľností nie je určený pre všetkých klientov, hlavne pre tých, ktorí chcú z predaja vyťažiť maximum. Takým odporúčame využiť služby VIP-REALITY alebo ONLINE REALITY.

VYKUPUJEME VŠETKO ako sú domy, byty, pozemky, chaty, orná pôda, lesné pozemky, záhrady, haly atď..


NEMAM NÁHRADNÉ BÝVANIE
Toto je situácia s ktorou sa stretávame často. Na základe dohody, môžete ostať bývať vo svojej nehnuteľnosti aj pár mesiacov, do kedy sa nenájde pre Vás adekvátna náhrada.

AKO DLHO TRVÁ PROCES ?
Po skompletizovaný všetkých podkladov vieme riešiť VÝKUP AJ IHNEĎ.!

CELÝ PROCES, VŠETKY POPLATKY A PODOBNE NECHATE NA NÁS A MY SA O VŠETKO POSTARÁME  ;-)