Telefón

mobil: +421 944 191 939

mail: info-ZVNC-vip-reality.sk

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Zoznam nehnuteľností
Lokalita
Vip Reality

4izb DOM SNOV

Cena:
120 000,00 €
Kraj:Prešovský kraj
Okres:Poprad
Obec:Poprad
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:vo výstavbe
Počet izieb:0
Úžitková plocha:100 m2
Plocha pozemku:0 m2
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: neuvedené
 
ID inzerátu:1943
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Plánujete stavať vlastný dom či sťahovať sa z bytu?


Ponúkame Vám na predaj nízkoenergetický drevovom alebo štandardný murovaný rodinný dom.


   

Keďže štandardný dom poznáte a pri jeho výstavbe vieme zastrešiť komplet stavbu na kľúč cez našich partnerov, ktorí už dlhodobo pôsobia v sfére stavebníctva, tak isto Vám ponúkame aj čiastočné práce - hrubá stavba, či dokončovacie práce.










Tiež Vám chceme predstaviť nízkoenergetický DREVODOM:


   

Drevodomy predbehli výstavbu štandardných murovaných domov a v dnešnej dobe prinášajú istotu, že pri dobre spracovanej projektovej dokumentácii, logistike a organizácie, je možné už do 5 mesiacov od začatia výstavby bývať vo vlastnom.










Určite oceníte kvalitu, individuálny či flexibilný prístup, príjemné teploty v zime či v lete a to za nízke mesačné náklady od 60 až 100,- eur mesačne vďaka fyzikálnym vlastnostiam použitých materiálov a skladby, keďže od 1.1.2021 musia byť všetky stavby na bývanie navrhnuté v energetickej triede A0, čo vytvára väčší tlak na stavbárov a výrobcov tepelne izolačných materiálov.


Stručná technická špecifikácia drevodomu:

Obvodové a vnútorné steny: Fasádna ušľachtilá omietka, drevovláknitá doska, rámová konštrukcia KWH, minerálna vlna, nosný drevený hranol, OSB doska, rosť - inštalačná rovina + tepelná izolácia, interiérový sadrokartón a maľovka.

Stropy: sadrokartónové podhľadové konštrukcie, prípadne napínané stropy za príplatok.

Strecha: Certifikovaná väzníková konštrukcia z konštrukčného dreva C24, Fúkaná izolácia (vlákno), skladba strešného plášťa podľa výberu. Typ strechy podľa výberu a projektu:  pultová, zelená, sedlová či valbová.


 Výhody oproti murovanej stavbe: ľahšie sa dostať do energetickej triedy, vyšší pomer úžitkovej a zastavanej plochy, žiadne mokré procesy, rýchlejšia výstavba. Keďže sa jedna o drevostavbu tak výstavbu neovplyvňuje mráz, či dlhšia nepriaznivosť počasia (okrem montáže skeletu a strechy samozrejme)


Ceny domov na kľúč sa pohybujú od 1200,- eur za m2 záleží od náročnosti a použitých materiálov, vykurovania a pod. Viete sa dostať aj na "nižšiu sumu za m2", ak si isté práce viete zabezpečiť sám, ako sú napr.: základovú dosku, elektroinštaláciu, či zateplenie.


Každopádne odporúča sa celú výstavbu vložiť do rúk odborníkov, ktorí majú v tejto oblasti dlhoročné skúsenosti :-)


CENA 4 izbového domu je 120 000 €


Nemáte pozemok? Zavolajte nám a my Vám ho nájdeme.


Čo si myslíte? Je drahšie bývanie v byte alebo v dome? Aj keby ste mali zobrať extra úver, kvôli kúpe pozemku, STÁLE SA TO OPLATÍ, ak spočítate výslednú splátku úveru a mesačných nákladov je bývanie v takomto dome rovne bývaniu v 4izb. byte.


Ak máte záujem o viac informácií či rovno si dohodnúť stretnutie s naším obchodným zástupcom volajte a rezervujte si termín na tel. číslo: 0944 19 19 39.


Domy na fotkách a mnoho iných sa práve realizujú a máte možnosť si pozrieť našu prácu a práve realizované projekty aj osobne, po absolvovaní prvého stretnutia s naším obchodným zástupcom.

Maklér:

makler
Maklér:Reality Online
Telefón:0915385097
E-mail:telefonista-ZVNC-onlinereality.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vip Reality

VÝKUP NEHNUTEĽNOSTÍ je určený pre tých, ktorí chcú urýchliť predaj , kvôli exekúciam, dlhom, neprispôsobivými či problémovým spoluvlastníkom a nemajú čas riešiť mimosúdne či súdne záležitosti.

Služba výkupu nehnuteľností nie je určený pre všetkých klientov, hlavne pre tých, ktorí chcú z predaja vyťažiť maximum. Takým odporúčame využiť služby VIP-REALITY alebo ONLINE REALITY.

VYKUPUJEME VŠETKO ako sú domy, byty, pozemky, chaty, orná pôda, lesné pozemky, záhrady, haly atď..


NEMAM NÁHRADNÉ BÝVANIE
Toto je situácia s ktorou sa stretávame často. Na základe dohody, môžete ostať bývať vo svojej nehnuteľnosti aj pár mesiacov, do kedy sa nenájde pre Vás adekvátna náhrada.

AKO DLHO TRVÁ PROCES ?
Po skompletizovaný všetkých podkladov vieme riešiť VÝKUP AJ IHNEĎ.!

CELÝ PROCES, VŠETKY POPLATKY A PODOBNE NECHATE NA NÁS A MY SA O VŠETKO POSTARÁME  ;-)