Telefón

mobil: +421 944 191 939

mail: info-ZVNC-vip-reality.sk

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Zoznam nehnuteľností
Lokalita
Vip Reality

RD vyžadujúci rekonštrukciu

Cena:
1,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Nitra
Obec:Ivanka pri Nitre
Kategória:Domy a vily
  
Stav objektu:pôvodný stav
Počet izieb:0
Úžitková plocha:130 m2
Plocha pozemku:0 m2
Energ. certifikát:neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie: neuvedené
 
ID inzerátu:2486
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Excluzívne iba u nás na  predaj väčší pozemk  s rodinným domom v pôvodnom stave , vek sa odhaduje na (cca rok kolaudácie) 1970. V roku 2005-2010 prebehla čiastočná rekonštrukcia- avšak len exterieru -vymenené sú len 2 okná z pohľadu ulice a fasáda avšak bez zateplenia, prebehla aj prístavba zadnej časti domu s kuchyňou a 1 izbou, tiež sa vybudovalo parkovacie miesto - priľahlý dvor je zo zámkovej dlažby na pohodlné parkovanie vo dvore. Avšak garáž na pozemku je určená na búranie- povolenie majiteľia riešia na obecnom úrade.  V súčastnosti dom vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu a je neobývaný. Všetky inžinierske siete sú k dispozícii na pozemku aj v dome- avšak pôvodné. Pozemok je v súkromnom vlastníctve a skladá sa zo 4 parciel ( v katastri vedené ako orná pôda inra- aj extra-vilán s rozmermi parciel : 565 m2, 226m2 a 153m2)  a tiež intravlán - zastavané plochy  a nádvoria (632m2) s domom so sup. č. Majitelia overujú aj možné využitie ornej pôdy v budúcnosti a súčasťou predaja bude aj vyjadrenie stavebného úradu k územnému plánu a účelu využitia pozemkov patriacich k domu. K dispozícii je aj aktuálny znalecký posudok,avšak hypotekárny úver je možný len pri zložení min. 50% zábezpeky z ceny nehnuteľnosti v hotovosti ako notárska úschova do reálneho ukončenia predaja a uhradenie celej kúpnej ceny. Radi Vám poskytneme kompletné vybavenie úveru k financovaniu. Majitelia majú k tomu už v cene aj všetky právne podklady a zmluvy a pristupujú k predaju  seriózne.


Dom je teda  vhodný najmä pre ľudí v zrelom veku, ktorí chcú svoj čas tráviť na mieste, kde sa môžu poctivo realizovať na záhrade. Tiež je vhodný aj pre mladú rodinku, ktorá chce utiecť pred ruchom mesta avšak stále blízko diania. Trochu dôležité je vlastniť auto na prepravovanie , lebo nehnuteľnosť sa nachádza na konci dediny a peši je to ďalej na zastávku MHD ( 600 m) a vlakovú stanicu (1,5 km) . 


Obec Ivanka pri Nitre má rozlohu 1600 ha a leží na juhovýchodnom okraji Nitrianskej sprašovej pahorkatiny na nive starého ramena rieky Nitra. Je to samostatná obec v okrese Nitra, nížinatá, prevláda tu poľnohospodárska činnosť. Spojenie s mestom Nitra a rovnomennou riekou zabezpečili obci základy na budovanie priemyselných objektov, ako sú mlyny, konopárske závody, tehelňa. Má kompletnú infraštruktúru . Len 450 m je zdravotné stredisko , 2km je základná škola s MŠ. Obec má aj čokoládovňu, asi 1 km je vzdialený Obecný úrad, pošta ,obchod , park a reštarácia.


Túto obec poznám veľmi dobre. Narodila som sa tu. Vyrastala som tu a zažila som tu kopec krásnych aj menej pekných chvíľ. Napriek všetkému mám túto dedinu veľmi rada. Býva tu kopa skvelých ľudí, ktorí sa potešia, ak sa rozhodnete zapadnúť do ich komunity.


Preto vám odporúčam poponáhľať sa a dohodnúť si obhliadku.  Zavolajte nám kedykoľvek.  ?


Ak budete rozhodnutí spraviť ďalší krok, prípadne sa niečo spýtať, tak nás neváhajte kontaktovať. S majiteľmi máme dobrý vzťah a túto kompetenciu zverili plne len do našich rúk . Cena dohodou.

Maklér:

makler
Maklér:VIP REALITY NITRA
Telefón:0910366886
E-mail:realityvipnitra-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vip Reality

VÝKUP NEHNUTEĽNOSTÍ je určený pre tých, ktorí chcú urýchliť predaj , kvôli exekúciam, dlhom, neprispôsobivými či problémovým spoluvlastníkom a nemajú čas riešiť mimosúdne či súdne záležitosti.

Služba výkupu nehnuteľností nie je určený pre všetkých klientov, hlavne pre tých, ktorí chcú z predaja vyťažiť maximum. Takým odporúčame využiť služby VIP-REALITY alebo ONLINE REALITY.

VYKUPUJEME VŠETKO ako sú domy, byty, pozemky, chaty, orná pôda, lesné pozemky, záhrady, haly atď..


NEMAM NÁHRADNÉ BÝVANIE
Toto je situácia s ktorou sa stretávame často. Na základe dohody, môžete ostať bývať vo svojej nehnuteľnosti aj pár mesiacov, do kedy sa nenájde pre Vás adekvátna náhrada.

AKO DLHO TRVÁ PROCES ?
Po skompletizovaný všetkých podkladov vieme riešiť VÝKUP AJ IHNEĎ.!

CELÝ PROCES, VŠETKY POPLATKY A PODOBNE NECHATE NA NÁS A MY SA O VŠETKO POSTARÁME  ;-)