Telefón

mobil: +421 944 191 939

mail: info-ZVNC-vip-reality.sk

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2
Zoznam nehnuteľností
Lokalita
Vip Reality

Pekný pozemok na individuálnu výstavbu rodinného domu, mimo hlavnej cesty, Kostolná pri Dunaji

Cena:
118 000,00 €
Kraj:Bratislavský kraj
Okres:Senec
Obec:Kostolná pri Dunaji
Kategória:Pozemky
  
Vodovod:neuvedené
Elektrina:neuvedené
Plyn:neuvedené
Kanalizácia:neuvedené
Plocha pozemku:0 m2
 
ID inzerátu:2726
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Predáme pozemok na peknom  mieste, mimo hlavnej cesty, neďaleko od Senca v obci Kostolná pri Dunaji. Ide o nové pozemky, na ktoré bolo vydané platné územné rozhodnutie na vybudovanie prístupovej cesty a 4 pozemkov o výmere cca 500 - 550 m2 na výstavbu rodinných domov. Rodinné domy podľa schváleného ÚP budú naprojektované ako dve dvojice domov (viď obrázok). Dvojica samostatných RD musí mať podľa pokynov ÚP spoločné priečelie domu (prepojenie RD-ov priečkou a prestrešením vchodu), inak to budú samostatné RD,  Výstavba podľa schváleného projektu RD, ktorý je súčasťou predaja pozemku. 


Prístupová cesta - novovybudovaná, po kolaudácii bude odovzdaná obci, inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrika pri pozemku.


Stav riešenia - aktuálne je spracovávaný geometrický plán na výmeru jednotlivých pozemkov k dispozícii bude do konca februára 2024 aj s presnými výmerami pozemkov, cena bude upravená podľa m2 zvoleného konkrétneho pozemku, predávajúci majú podanú žiadosť na stavebné povolenie na výstavbu inžinierských sietí a cesty. Je možné súbežne podať žiadosť na stavebné povolenie RD.


Predpoklad zahájenia výstavby cesty od mája 2024. Predpoklad možnosti výstavby leto 2024.


Možnosť výstavby hrubej stavby (holostavby), podľa dohody.


Maklér odporúča, tieché miesto v obci, nie satelit, mimo hlavnej cesty, bezpečné miesto, za záhradami, výhľad do poľa, skvelá dostupnosť do Senca 5 min., do BA do 30 min, seriózne jednanie, možnosti variability riešenia aj s výstvabou.


         


Maklér:

makler
Maklér:Ing. Milan Gajdoš
Telefón:+421915291168
E-mail:mgajdos-ZVNC-tatranetreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vip Reality

VÝKUP NEHNUTEĽNOSTÍ je určený pre tých, ktorí chcú urýchliť predaj , kvôli exekúciam, dlhom, neprispôsobivými či problémovým spoluvlastníkom a nemajú čas riešiť mimosúdne či súdne záležitosti.

Služba výkupu nehnuteľností nie je určený pre všetkých klientov, hlavne pre tých, ktorí chcú z predaja vyťažiť maximum. Takým odporúčame využiť služby VIP-REALITY alebo ONLINE REALITY.

VYKUPUJEME VŠETKO ako sú domy, byty, pozemky, chaty, orná pôda, lesné pozemky, záhrady, haly atď..


NEMAM NÁHRADNÉ BÝVANIE
Toto je situácia s ktorou sa stretávame často. Na základe dohody, môžete ostať bývať vo svojej nehnuteľnosti aj pár mesiacov, do kedy sa nenájde pre Vás adekvátna náhrada.

AKO DLHO TRVÁ PROCES ?
Po skompletizovaný všetkých podkladov vieme riešiť VÝKUP AJ IHNEĎ.!

CELÝ PROCES, VŠETKY POPLATKY A PODOBNE NECHATE NA NÁS A MY SA O VŠETKO POSTARÁME  ;-)